Eyeleds

Eyeleds, modern licht gebaseerd op duurzame LED-technologie.

Goede verlichting bepaalt de sfeer en is daarmee van groot belang bij de inrichting van uw huis. De functionaliteit van verlichting, gekoppeld aan een gering energieverbruik speelt meer dan vroeger een rol.

Eyeleds staat voor een innovatief en doordacht verlichtingssysteem door decoratieve en functionele toepassingen. Eyeleds is een water- en stofdicht systeem van zeer hoogwaardige LED’s, met een gemiddelde levensduur van 100.000 uur en is bovendien zeer spaarzaam qua energieverbruik.

De Minimale inbouwdiepte van slechts 6,5 mm en de uiterst geringe warmteontwikkeling maakt inbouw in praktisch elke vloer (binnen en buiten) mogelijk. Eyeleds zijn getest op een belasting van 285 kg en kunnen dus zonder zorgen belopen worden. De inbouw is zeer eenvoudig.

Eyeled’s zijn beschikbaar in de kleuren wit, blauw en amber en afgewerkt met een moderne roestvrijstalen of messingkleurige behuizing. De verschillende vormen (rond, vierkant of pijlvormig) bieden vele toepassingsmogelijkheden. Denk aan oriëntatie-, markering- en designverlichting, in vloer, wand of bijv. trappenhuis.

Zie ook: www.eyeleds.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier,
of via telefoonnummer: 0575 - 545412